Vacature: Fitnessinstructeur M/V (fulltime)

Fitnessinstructeur M/V
Postcode 4815 in Breda (Fulltime)

Monné Zorg & Beweging is een fysiotherapiepraktijk die sinds 1979 gehuisvest is in Breda. Vanuit 1 vestiging is Monné Zorg & Beweging uitgegroeid naar 5 vestigingen in Breda. De basis van het bedrijf is fysiotherapie, in november 2017 is het aanbod uitgebreid met fitness in een luxe fitness studio in de wijk het Ginneken en per januari 2019 hebben wij ook in de Belcrum een luxe trainingsfaciliteit gerealiseerd. Op beide locaties bieden wij fitnessbegeleiding, small group training, buitentrainingen en personal training aan. Tevens bieden wij fitnessbegeleiding aan in het verlengde van de (orthopedische) revalidatie van onze fysiotherapeuten. Maar het belangrijkste is dat wij aandacht geven aan onze sporters. Wat daarin heel belangrijk is, is dat wij helpen met het schema van de sporters, wij maken een goed schema op de doelen van de sporters en heel belangrijk de oefeningen goed te laten uitvoeren.

Voor ons fitnessteam zijn wij op zoek naar een gediplomeerde fitnesstrainer die ons team komt versterken.

Dus ben jij een fitnesstrainer die echt mensen wil trainen en begeleiden? Ben jij die trainer die continu met de sporters bezig is en geef je die aandacht die nodig is om de sporters hun doelen te laten behalen? Standaard kennen we niet, op maat trainingen geven, dat is wat wij doen, herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag met jou in contact om de inhoud en details te bespreken.

Wat verwachten wij zoal van onze nieuwe trainer:

 • Servicegericht;
 • Teamplayer;
 • Geen “9 tot 5” mentaliteit, bereidheid om in de avonden en/of het weekend te werken;
 • Enthousiast, kennis van trainen, gericht op mensen, entertrainer;
 • Klant voorop stellen;
 • Verzorgd uiterlijk/ representatief;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Trainingsschema’s kunnen maken;
 • Correcties in training kunnen geven;
 • Small group training kunnen geven;
 • Buiten trainingen verzorgen zoals bootcamp en hardlopen;

Wat voor opleiding?

 • Afgeronde studie CIOS of sport en bewegen met aantekening Fitness A/B;
 • AALO, NL Actief A/B (Fit!vak);
 • Reanimatie/AED is een pré.

Ben jij diegene die zich aangesproken voelt en herken je jezelf in deze kwaliteiten?

Stuur ons een e-mail met je Curriculum Vitae en een begeleidende brief met motivatie waarom jij onze nieuwe trainer bent!

Afspraak maken
close slider

  Afspraak maken?

  Ik ga akkoord met de privacy policy.