Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Vanaf 1988 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en kinderfysiotherapeute. Na eerst in Nederland te hebben gewerkt ben ik een lange periode in het buitenland geweest waar ik heb les gegeven en gewerkt in een lokaal ziekenhuis en revalidatie centrum. We zijn als gezin in 2008 weer naar Nederland gekomen en sindsdien ben ik als kinderfysiotherapeute in Nederland aan de slag. Hier heb ik met name gewerkt in de eerste lijn en op scholen van speciaal onderwijs. In 2015 heb ik mijn Master kinderfysiotherapie afgerond op de Hogeschool in Utrecht. Ik heb veel ervaring met meervoudig gehandicapte kinderen, maar geniet ook van het werken met jonge kinderen of kinderen die op de lagere of middelbare school zitten.

Naast het werken met meervoudig gehandicapten heb ik mij verder gespecialiseerd in Sensorische integratie problematiek. Ook heb ik ervaring met het behandelen van spasticiteit met shockwavetherapie.  Dit is mogelijk bij kinderen zowel als bij volwassenen.

Als kinderfysiotherapeut richt ik mij op het stimuleren en verbeteren van de motorische ontwikkeling van het kind. Daarnaast vind ik het van belang ouders te ondersteunen en handvatten te geven hoe zij dit ook zelf bij hun kind kunnen doen, om zo samen het kind te helpen groeien en te leren welke mogelijkheden hij of zij heeft.

Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Ik werk op drie locaties: De Zandoogjes (maandag, donderdagmiddag en vrijdagochtend), Dagverblijf Oosterhout (donderdagochtend) en op de Industriekade (vrijdagmiddag).