Fysiotherapeut, Fitnessinstructeur

Van origine ben Ik sociaal pedagogisch werker en hulpverlener gespecialiseerd in sport- en spel therapieën. In 2013 ben ik me gaan omscholen tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda en heb de opleiding inmiddels afgerond. Omscholen tot fysiotherapeut was de beste beslissing ooit.

Voordat ik aan de opleiding tot fysiotherapeut begon heb ik ruim 13 jaar in de kinderopvang gewerkt en hierna meer als 10 jaar als fitnessinstructeur. Hier kwam ik in aanraking met allerlei aandoeningen en blessures en zo is mijn interesse voor fysiotherapie begonnen.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut, werk ik ook met mensen met Alzheimer. Verder ben ik vaak te vinden in het bos om heerlijk te wandelen met de hond.

Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging. Ik ben op meerdere locaties werkzaam: Op de Industriekade op maandag t/m woensdag van 08.00 tot 12.00 uur en in de avond wandel ik met een COPD groep . Op dinsdag, woensdag en vrijdag behandel ik patiënten op de praktijk in het buurthuis TOMA, bij huize Raffy en aan huis.