Fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut

Begin 2012 heb ik mijn opleiding afgerond tot fysiotherapeut en in 2019 mijn masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut. Ik heb tijdens mijn opleiding een onderzoek gedaan naar de fitheid bij kinderen in een (handbewogen) rolstoel. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van Medical Taping, Autisme, Luchtwegproblematiek en Kinderen in de Revalidatie.

Als (kinder)fysiotherapeut richt ik mij tijdens de behandeling op het spelenderwijs ontwikkelen van de motoriek. Ieder kind is uniek en zijn of haar behandeling pas ik daarop aan. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum en het medisch kinderdagverblijf. Op dit moment werk ik vanuit de eerste lijn op meerdere dagbestedingscentra voor kinderen en jongeren met een meervoudige beperking. Daarnaast ga ik mij de komende periode binnen deze praktijk focussen op de behandeling van luchtwegproblematiek bij kinderen en jongeren.

Na werktijd ben ik buiten te vinden op het voetbalveld of ga ik graag zwemmen. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Sinds april 2018 ben ik werkzaam als (kinder)fysiotherapeut bij Monné Zorg & Beweging. Ik ben op meerdere (buiten)locaties werkzaam van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur.