Ergotherapeut – aangesloten bij ParkinsonNet, EDOMAH (ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis), Neurorevalidatie

Na het afronden van de opleiding ergotherapie medio 2015 kon ik aan de slag in de eerste lijn voor de praktijk. De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in de geriatrie.

Als ergotherapeut ga ik bij voorkeur op huisbezoek om u in uw eigen betekenisvolle omgeving te behandelen. Daarnaast ben ik te vinden bij Woonzorgcentrum Raffy en Lâlé, waarbij mijn aandachtsgebied ligt op de positionering en preventie van decubitus en contracturen. De behandelingen zijn verder gericht op het vergroten van zelfredzaamheid en de uitvoer van betekenisvolle activiteiten, maar daarnaast ook op het adviseren van zorgverleners en mantelzorgers.

Mijn interessegebied ligt bij de ouder wordende mens waar ik, gezien de toename van de complexiteit en verschuiving in het langer thuis wonen, zeker nog een uitdaging in zie. In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk hardlopen of met collega’s sporten op de praktijk.

Ik ben van maandag t/m vrijdag bereikbaar om samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken voor het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.