Geriatrie Fysiotherapeut

In 1994 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond in Breda. Na mijn studie tot algemeen fysiotherapeut heb ik me verder gespecialiseerd tot geriatriefysiotherapeut (1999) en ben sindsdien werkzaam in de geriatriefysiotherapie. Ik ben zowel in de verpleeghuissetting als in de eerste lijn werkzaam (geweest).

Mijn passie ligt bij de ouder wordende mens.
Hoe kun je het fysiologisch proces van het ouder worden positief beïnvloeden? Iedereen wil graag regie over eigen leven houden! Zelfstandig functioneren, fit blijven, niet vallen, zo lang mogelijk thuis wonen, met andere woorden: zelfredzaam blijven. Met effectieve, doelgerichte training/ behandeling help ik u graag. Mocht er sprake zijn van een bijkomstige andere klacht of bestaande klacht zoals bijvoorbeeld een neurologische aandoening, oncologie, hartklachten, cognitieve stoornissen, of in de palliatieve zorg, dan ben ik graag betrokken. Ik werk regelmatig en graag samen met andere disciplines, zoals bijvoorbeeld ergotherapie.

Hiernaast houd ik me ook graag bezig met onderzoek, educatie en het verzorgen van educatief materiaal binnen de geriatrie en ben ik actief binnen diverse werkgroepen met als gemeenschappelijk kenmerk het verder ontwikkelen en positioneren van het vakgebied geriatriefysiotherapie.

Buiten mijn werk als geriatrie fysiotherapeut hou ik van schilderen, lezen en sporten/
bewegen (het liefst buiten)

Ik werk vanuit de locatie Ginneken, zowel in de praktijk als aan huis.