Fysiotherapeut – Musculoskeletaal Therapeut uitstroomrichting Sportfysiotherapie

In 2015 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond op Fontys Hogeschool Eindhoven. In februari 2016 ben ik vervolgens gestart met de 3-jarige masteropleiding tot Musculoskeletaal fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Dit is een masteropleiding die manuele therapie en sportfysiotherapie combineert. Gedurende het tweede jaar heb ik gekozen voor de uitstroomrichting sportfysiotherapie. 

Naast mijn masteropleiding heb ik een drietal kortere cursussen gevolgd genaamd: sportblessures bij kinderen, sportrevalidatie bij kinderen en inspanningsfysiologie bij kinderen. 

Als sportfysiotherapeut richt ik mij zowel op het behandelen van geblesseerde sporters als het behandelen van niet-sporters met behulp van sport, bijvoorbeeld bij een orthopedische revalidatie. Daarnaast is een sport fysiotherapeut gespecialiseerd in trainingsopbouw, biomechanica en ketenproblematiek. Door mijn deels manuele opleiding zal ik hierbij zo nodig ook de gewrichten op lokaal niveau behandelen. 

Buiten mijn werk als fysiotherapeut ben ik actief in de triathlon sport. Je kan mij regelmatig zwemmend, fietsend of hardlopend tegenkomen in en rond de stad. 

Ik werk zowel binnen de muren van Monné Zorg & Beweging als buiten de praktijk in het vrouwenwielrennen. Op de locatie Industriekade ben ik aanwezig op de volgende momenten: dinsdag 13:00-21:00, woensdag 13:00-20:00 en donderdag 08:00-16:00.