Fitnessinstructeur – Fysiotherapeut i.o.

Na het afronden van de Havo heb ik de keuze gemaakt om, vanwege topsport binnen de handbal, de stap te zetten naar MBO Sport en Bewegen aan het ROC met als specialisatie bewegingsagogiek. Deze opleiding heb ik versneld af kunnen ronden en daarbij heb ik meerdere certificaten behaald; o.a. zweminstructeur, fitnessinstructeur en masseur.

Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om mijn carrière voorrang te geven en ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan Avans Breda. De kennis die ik al had opgedaan en de ervaring in het werken met veel verschillende doelgroepen nam ik als basis mee naar mijn vervolgopleiding. Ik heb mijn 3e jaar stage als fysiotherapeut binnen Monné Zorg & Beweging succesvol afgerond en start september 2019 aan mijn afstudeerjaar.

Sinds januari 2019 ben ik actief als fitnessinstructeur binnen Monné, waarbij ik mijn enthousiasme kan overdragen op onze sporters. Mijn eigen passie voor fitness kan ik combineren met de kennis die ik nu opdoe als fysiotherapeut, wat de samenwerking met de therapeuten erg gemakkelijk maakt.

Buiten mijn werk in de fitness vindt u mij nog steeds op het handbalveld, daarnaast ben ik ook regelmatig zelf in de sportschool te vinden of bezoek ik een wedstrijdje van NAC.

U kunt mij vinden in de avonduren op de locatie Ginneken op dinsdag en woensdag van 18.00 tot 22.00 uur.